Malerfirma Tore Ask & Sønn AS er en mesterbedrift som har eksistert over tre generasjoner. Vi har over 60 års erfaring fra bransjen, noe som gjør oss til et trygt og sikkert valg for deg som kunde.

Vi har dyktige ansatte med svennebrev og mesterbrev som maler og bygg tapetserer. Vi er godkjent for varmearbeid, i tillegg til at vi er våtromssertifisert.

Vi tar oppdrag fra både private og bedrifter. Hos Tore Ask & Sønn er det deg som kunde som er i fokus. Vi kommer alltid til å strekke oss det lille ekstra for at vi skal overgå kundens forventninger. Vi kommer når vi lover, utfører det vi har avtalt, til avtalt pris. Vi leverer et kvalitetsmessig godt resultat, og etterlater arbeidsplassen ryddig og rengjort.

Vi jobber ut fra en digital plattform, som gir oss økt fleksibilitet, og tilrettelegger for at vi kan arbeide smartere. Våre digitale løsninger er tilrettelagt for at du som kunde kan være sikker på at informasjon om deg som kunde blir ivaretatt i henhold til GDPR.

Vi er en stolt lærebedrift. På denne måten får vi bidratt til å styrke fag og bransje, samt bringe kunnskap og ferdigheter videre til fremtidige generasjoner. Vi arbeider også for et inkluderende arbeidsliv i samarbeid med NAV.

Vi tar vårt miljøansvar på alvor, og er derfor Miljøfyrtårnsertifisert. Dette er et konkret verktøy vi kan bruke for å tenke miljø i alle ledd i virksomheten.

Tore Ask & Sønn tar oppdrag fra private og bedrifter. Vi er Mesterbedrift, og våre malere er malermestere og malersvenner. Vi har fokus på å gi tilbake til nærmiljøet ved å være lærebedrift.

Malerfirma Tore Ask er en tradisjonsrik familiebedrift som ble stiftet i 1960. Ved utvikling av ny logo i 2020 ønsket vi å bringe sjelen videre fra en profil folk er vant med å se i 60 år over i en moderne standard.

Bærekraft og Miljøhensyn er fokus i hele vår virksomhet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

BESTILL GRATIS BEFARING I DAG!
    Top