Av og til er det små tilfeldigheter som danner grunnlag for fremtiden. Tore Ask hadde nemlig en plan om å bli barberer. Likevel skulle tilfeldighetene ha det til at han valgte å gå en helt annen vei karrieremessig. En solskinnsdag i 1960 sa han ja til å male et par eneboliger på Barkåker. Dette ble starten på et spennende eventyr, som han aldri har angret på.

Tore Ask & Sønn så dagens lys i 1960, og er i dag en tradisjonsrik mesterbedrift som har eksistert i tre generasjoner. Sønnen Viggo Ask fant også magien med malerkosten, og overtok firmaet i 1988. Tore Ask & Sønn ble etablert som et AS i 1995. I dag har tredjegenerasjon – André Ask – en stor rolle i firmaet.

I dag er vi et veletablert malerfirma i Tønsberg, og tar oppdrag over hele Vestfold, og store deler av Østlandet. Det som skiller oss fra flere av våre konkurrenter er vårt fokus på stabilitet og helårsdrift. Vi vet at motiverte ansatte leverer gode resultater. I Tore Ask & Sønn er vi derfor opptatt av å levere et kvalitetsmessig godt resultat, yte topp service, samt å tilrettelegge for at våre ansatte har et trygt, forutsigbart og godt arbeidsmiljø gjennom hele året.

Sammen jobber ledelsen, malerne og gulvleggerne for å overgå forventingene til hovedpersonen – nemlig kunden! Vi har et stort fokus på kundeservice, og leverer kvalitet fra A til Å.

Vi har flotte lokaler på Kilen i Tønsberg, med møterom og fargeprøver. Vi hjelper gjerne med veiledning når det gjelder valg av farger, tepper og belegg.

En logo for fremtiden

Ved utvikling av ny logo i 2020 ønsket vi å bringe sjelen videre fra en profil folk er vant med å se i 60 år over i en moderne standard.

BESTILL GRATIS BEFARING I DAG!
    Top