Malertjenester

Tore Ask og Sønn har 60 års erfaring i malerfaget, og har kompetanse innenfor både moderne og gamle overflateteknikker – som gir firmaet et bredt erfaringsgrunnlag når jobber skal utføres. Vi tar både innvendige og utvendige maleoppdrag. Vi maler tak, tapet, panel, gulv og tak. Kan det males, så tar vi jobben. Vi tar også oppdrag med beising, som gir et helt annet resultat et maling – der beis fremhever strukturen i treet istedenfor å dekke over.

Sprøytemaling

Vi har utstyr for sprøytemaling av små og store prosjekter. Om du ønsker å få hus, eller gulv/tak/vegger innendørs sprøytemalt så kan vi hjelpe. Vi sprøytemaler også mindre objekter som f.eks kjøkkeninnredning, kommoder eller vinduskarmer.

IMG_1987

Sparkling

Sparkling er tungt arbeid, og det er ofte vanskelig å få et perfekt resultat. Vi har årelang erfaring, og kan sparkle på underlag som f.eks gips, betong og tre. Vi bruker sprøytesparkel og sandsparkling på større arealer.

Innvendig tapetsering

Tapetsering

Det viktigste verktøyet når du skal tapetsere er erfaring. Vi hjelper deg med å få ditt favoritt tapet opp på veggen, enten det er en enkel strukturtapet som skal males over – eller om det er et omfattende bilde eller et mønster.

BESTILL GRATIS BEFARING I DAG!
    Top