Utvendig maling

Vi utfører utvendig maling i med værbestandig maling av beste kvalitet. Hvor ofte et hus må males, varierer ut i fra hvilke type maling som tidligere har blitt brukt, og hvor værhardt huset ligger til.

Maling av vinduer

Vi utfører maling av både nye og allerede behandlede vinduer. Vinduene er noen av de mest utsatte områdene på et hus, og trenger derfor regelmessig vedlikehold dersom de skal vare. Vi utfører også kitting av vinduer. Gammel vinduskitt tørker inn og sprekker med årene – noe som gjør at karmer og sprosser kan råtne. Vi gir deg gjerne et godt tilbud på maling av vinduer!

Fasadevask

Malerfirmaet Tore Ask & Sønn AS maler og utfører fasadevask på alle typer fasader, det være seg betongfasader og/eller trefasader. Fasadevask er ikke noe man kun gjør av estetiske grunner, men bør gjøres som et viktig ledd i vedlikeholdet av boligen din. Vi anbefaler å utføre fasadevask regelmessig som vedlikehold, eller før man maler huset.

Fornying av takstein

Et av våre satsingsområder er fornying av takstein. Dette er en enkel måte å løfte kvaliteten på din eiendom eksempelvis foran å skifte taket. Vi dyprenser og forseiler taksteinen, slik at det fremstår som like fint som når det var nytt.

Malingsfjerning

Vi fjerner både maling og grafitti på private og offentlige bygg.

Beising

Ønsker man et naturlig utseende som fremhever treverket bør du velge beis. Den gir et spesielt og vakkert utseende, som passer særlig godt på hytter, laftede bygninger og funksjonalistiske hus, også kalt «Funkis».

BESTILL GRATIS BEFARING I DAG!
    Top